Datový analytik (AHC) [Czech Republic]


 

Popis pracovní nabídky

Láká tě práce s daty a vytváření statistických analýz je pro tebe hračka? Datový analytik sbírá, zpracovává a vytváří analýzy dat. Přidej se k nám.


Koho hledáme

Datový analytik sbírá, zpracovává a vytváří analýzy dat. Máš ideálně IT či matematické vzdělání. Vyznáš se v reportingu dat a výsledků. Nástroje a techniky pro analýzu dat ti nejsou cizí.


Co bude tvoje práce

Tvým cílem bude vytvořit celý systém od agregování dat až po jejich online zobrazení pro různé úrovně řízení.


  • Budeš získávat data z primárních a sekundárních zdrojů.
  • Čistit a třídit data, zbavovat se irelevantních informací.
  • Analyzovat a interpretovat výsledky pomocí statistických nástrojů a technik.

Co ti nabízíme

  • zajímavou práci na částečný nebo plný úvazek,
  • možnost pracovat v kanceláři v centru Prahy, bude-li to nutné na home office
  • služební mobil,
  • v případě, že rád/a sportuješ, je ti na každý den k dispozici multisport karta.

Bezbariérové pracoviště

Ano

Práce z domu

Ano

Noční provoz

Ne
Zasílejte mi podobné nabídky práce

Informace o AHC a.s.

Jsme stejní jako vy. Obyčejní lidé. Dohromady nás svedlo podobné vnímání světa, profesní zaměření a vnitřní touha pomáhat druhým. Prozkoumali jsme vize každého z nás a došli k jasnému cíli. Svoji pozornost chceme zaměřit na potřeby seniorů. Každý z nás se dožije věku, kdy obstarat sebe sama začne být nad jeho síly. Pak přijde vhod pomocná ruka. A přesně takovýma rukama chceme být my. Tak vznikla myšlenka Senior center. Domovů pro lidi, kteří kvůli věku už nemohou být sami.

Slovo domov v nás budí představu pohodlí a bezpečí. Proto děláme vše, co je v našich silách, aby se u nás klienti cítili jako ve skutečném domově. Neskromně musíme podotknout, že se nám to daří. Spokojené úsměvy našich babiček a dědečků to dávají jasně najevo. Jak jsme toho docílili? Péčí. Ochotou. Laskavostí.

Kombinovat profesionální zdravotní a sociální služby s lidským přístupem je snadné pro toho, kdo dělá svojí práci rád. A my ji rádi děláme. Svá vlastní trápení a starosti necháváme venku za dveřmi. Díky tomu jsme i my sami součástí našich druhých domovů. Našich náhradních rodin. Mít takovou práci je dar. Dar, za který děkujeme každý den a každému, kdo je s námi.

Naše zařízení máme po celé ČR https://www.ahc.cz/sit-zarizeni

Profil společnosti


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال