Studentermedarbejder til kommunikation og branding [Denmark]


 

Er du studerende, der brænder for at producere og eksekvere content til sociale medier, web, PR og magasiner? Og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, der igennem flere år er blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser?

Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores hovedkontor i Herlev, hvor du får en række forskellige, spændende opgaver inden for kommunikation, journalistik og marketing.

Vi garanterer dig, at du vil få masser ny læring, gode udviklingsmuligheder og fleksible arbejdstider.

Assistance til at styrke vores branding- og kommunikationsarbejde

Efter et succesfuldt 2022 er vi stadig på en spændendevækstrejse, hvor vi de næste år skal forstærke og udbygge Carl Ras’ i forvejen stærke virksomheds- og employer brand.

Vi har travlt og søger derfor en studentermedarbejder i Marketingafdelingen til at styrke vores branding- og kommunikationsarbejde til vores forskellige målgrupper; herunder nye medarbejdere, håndværkskunder, samarbejdspartnere og andre interessenter i byggebranchen.

Vi har især brug for assistance til storytelling om vores indsatser inden for kommercielle services, bæredygtighed, socialt ansvar og employer branding samt eksekvering af content på tværs af vores kanaler.

Du får hænderne fulde med opgaver indenfor:

  • Produktion og eksekvering af content til Carl Ras’ hjemmeside, medlemsportaler, kundemagasin og sociale medier (LinkedIn, Facebook, Instagram og YouTube)
  • Assistance til interviews og pressemeddelelser
  • Drift og vedligeholdelse af vores interne kommunikationsplatform Relesys
  • Løbende medieovervågning og udsendelse af pressemeddelelser i vores digitale pressesystem
  • Redigering og opsætning af indhold på carl-ras.dk
  • Løbende statistik, research og hjælp til spørgeundersøgelser
  • Andre ad hoc kommunikationsopgaver i afdelingen

Du har følgende kompetencer og erfaringer

Vi søger dig, der har en stor skrivelyst og elsker at producere og eksekvere content til forskellige målgrupper på tværs af kanaler.

Vi forventer, at du er selvkørende og motiveres af at arbejde selvstændigt med forskelligartede opgaver - også de repetitive. Samtidigt er du en teamplayer, da et mindre team kræver, at vi hjælper hinanden, når der er brug for det.

Du er nysgerrig, hvorfor det falder dig naturligt at holde dig up-to-date på nyheder og trends, ligesom du søger muligheder for at få og dele viden internt og eksternt. Vi vil meget gerne høre om alle dine gode ideer.

Derudover forventer vi, at du kan sige ja til følgende:

  • Du er i gang med en bachelor eller kandidatuddannelse inden for kommunikation, dansk, journalistik eller lignende
  • Du kan kombinere dine studier med 10-15 timers studiejob om ugen, fordelt på to dage - hjemmearbejde vil være muligt i de pressede eksamensperioder
  • Du har gode kommunikative færdigheder, skriver fejlfrit dansk og formulerer dig godt på skrift
  • Du er velbevandret i Microsoft Office pakken
  • Du har lidt erfaring med tekstforfatning på tværs af sociale og digitale kanaler; gerne fra et lignende studiejob

Det en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med:

  • Hjemmesideredigering i et eller flere CMS-systemer (vi bruger Episerver)
  • Produktion og redigering af mindre videoer til sociale medier
  • Grafisk materiale til sociale medier

Du bliver en del af et dedikeret team og en arbejdsplads med høj arbejdsglæde og unikt sammenhold

Du bliver en del af et dedikeret team på 8 medarbejdere med reference til vores Marketingchef, Steen Demskov. Vi hjælper hinanden og har et tæt samarbejde i teamet og andre afdelinger som Online og HR. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor positiv energi og humør vægtes højt.

Carl Ras blev i 2022 kåret til ’Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’ og er for andet år i træk kåret til Danmarks anden bedste mellemstore arbejdsplads af ’Great Place To Work’. Så vi mener det, når vi siger, at arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj! Derfor løfter vi i fællesskab på tværs af afdelinger, og det er vigtigt for os at tage dig med på hele rejsen.

Du får engagerede kolleger, der alle brænder for det, de laver. Vi er sammensvejsede, og har et stærkt og familiært sammenhold.

I Carl Ras sørger vi for, at du får:

  • Et godt arbejdsmiljø, fleksible arbejdstider og gode kollegaer, der prioriterer en fri og uformel jargon - og ikke mindst sjove og sociale arrangementer
  • Timeløn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Skal du med på rejsen?
Så send os din ansøgning via "Ansøg" i toppen eller bunden af annoncen. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kommunikationsansvarlig, Emilie Greve Falbe-Hansen, på tlf.: 30899428 eller på mail . Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: Ansøgningsfristen er den 7. juni, og stillingen er med tiltrædelse fra 1. august. Jobsamtaler vil blive afholdt i juni.

Carl Ras ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af Dansk Erhvervs diversitetspagt. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende i din ansøgning

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere her:


Vi glæder os til at høre fra dig.


Carl Ras er en familieejet engrosvirksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads!

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj, beslag og arbejdstøj til håndværkere, institutioner og industrien.

Hos os bliver du en del af en stærk kultur med mere end 400 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen.

Vil du vide mere om Carl Ras? Læs her:

Vi har derudover samlet en masse gode eksempler på, hvordan vi sammen arbejder med vores kultur i Carl Ras, og hvordan medarbejderne oplever den. Alt det kan du læse meget mere om i vores årlige kulturprofil, som du finder her:


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال